Webshop zorg

Al onze zorgkleding is nu ook online te bestellen. Zowel het volledige gamma van de merken Haen, De Berkel en BP als ook schoenen en accessoires voor de zorgsector zijn hier te verkrijgen.

Druk dus snel op de link hieronder, uw volgende kledingstuk is slechts een klik ver.

Naar de webshop

Kleding voor de zorgsector

De zorgsector heeft zijn eigen specifieke noden. Dokter, verpleegkundige, student, tandarts, laborant of apotheker, allemaal hebben ze hun eigen specifieke kleding nodig. Kleding voor de zorg moet dan ook voldoen aan de allerhoogste eisen wat betreft wasbaarheid, kwaliteit, scheurvastheid en design. TexHas is dan ook erg trots verdeler te zijn van een aantal grote namen in de zorgsector. U kan hieronder hun catalogi raadplegen. Twijfel niet om ons te contacteren om onze zeer scherpe prijzen te kennen.

Klik hieronder om de catalogi te raadplegen

De Berkel

Confectiefabriek "De Berkel" B.V. is in 1948 opgericht door de familie Ten Bruggencate. De Berkel maakt van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg. Niet veel later werd hier bedrijfskleding voor de horeca aan toegevoegd. Naast deze sectoren produceert De Berkel vandaag de dag ook beroepskleding voor industriële wasserijen, de voedingsindustrie en dienstensector, alsmede tailormade kledinglijnen voor een aantal grote bedrijven.

BP

Al sinds de oprichting van BP in 1788 zijn ze een echt familiebedrijf. Met het merk BP behoren ze tot de toonaangevende specialisten op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Hun doel is om mensen er bij hun dagelijkse werkzaamheden professioneel en modern uit te laten zien en ervoor te zorgen dat ze hun werk veiliger, comfortabeler en eenvoudiger kunnen doen. Hiervoor ontwikkelen ze kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding van sterke materialen. Elke dag zetten hun 110 medewerkers in Keulen, de 260 medewerkers op hun productielocatie Vetra in Tunesië en hun wereldwijde partners in Noord-Afrika, Oost-Europa en Azië zich hiervoor in en zijn ze bezig om de beste oplossingen voor hun klanten te vinden.

Haen

Verzorgd en comfortabel je werk kunnen doen! Kleding van Haen leent zich daar uitstekend voor en is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector maar ook voor de horeca in de keuken en in de bediening. Kleding moet eveneens makkelijk te reinigen zijn en er goed uit zien. U stelt hoge eisen en Haen kleding is dan een uitstekende keuze. Haen heeft een uitgebreide collectie die snel uit voorraad leverbaar is. Wilt u voor uw instelling of bedrijf kleding die herkenbaar is voor uw organisatie, dan kunnen wij in overleg een model of collectie voor u uitwerken al dan niet met uw logo.

Karlowsky

Karlowsky is een Duitse firma gespecialiseerd in bedrijfstextiel die ook een beperkt gamma aan zorgkleding heeft. Klik op de link hieronder en u komt rechtstreeks op de juiste pagina in hun catalogus.