Kleding voor de horeca

De hele dag bent u in de weer en geeft u het beste van uzelf om anderen van dienst te zijn. Daarom verdient u de beste en meest comfortabele kleding die is aangepast aan uw noden en wensen. Twijfel niet om ons te contacteren om onze zeer scherpe prijzen te kennen.

Klik hieronder om de catalogi te raadplegen

De Berkel

Confectiefabriek "De Berkel" B.V. is in 1948 opgericht door de familie Ten Bruggencate. De Berkel maakt van oorsprong medische kleding voor de gezondheidszorg. Niet veel later werd hier bedrijfskleding voor de horeca aan toegevoegd. Naast deze sectoren produceert De Berkel vandaag de dag ook beroepskleding voor industriële wasserijen, de voedingsindustrie en dienstensector, alsmede tailormade kledinglijnen voor een aantal grote bedrijven.

Haen

Verzorgd en comfortabel je werk kunnen doen! Kleding van Haen leent zich daar uitstekend voor en is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector maar ook voor de horeca in de keuken en in de bediening. Kleding moet eveneens makkelijk te reinigen zijn en er goed uit zien. U stelt hoge eisen en Haen kleding is dan een uitstekende keuze. Haen heeft een uitgebreide collectie die snel uit voorraad leverbaar is. Wilt u voor uw instelling of bedrijf kleding die herkenbaar is voor uw organisatie, dan kunnen wij in overleg een model of collectie voor u uitwerken al dan niet met uw logo.

Karlowsky

Karlowsky is een Duitse firma gespecialiseerd in bedrijfstextiel met een zeer uitgebreid gamma voor de horeca. Klik op de link hieronder en u komt rechtstreeks op de juiste pagina in hun catalogus.

Robini

De bedienings- en kokskleding van Robini: Uw personeel is het visitekaartje van uw bedrijf. Met name in de horeca geeft een nette en vriendelijke uitstraling van de medewerkers een goed gevoel bij de gasten. Passende horeca kleding van de bediening is daarvan een wezenlijk onderdeel. Daarnaast dient de kokskleding uiteraard functioneel en beschermend te zijn. De horeca kleding van Robini is geschikt voor zowel de dagelijkse professionele werkzaamheden als voor koks en bedienend personeel op hotelscholen en horeca opleidingen. Neem eens een kijkje in onze collectie bedrijfskleding horeca.